Fotoseries Thailand
Op 18 december vliegen we met Indian Airlines naar Bangkok, de hoofdstad van Thailand. De luchthaven is helemaal in kerstsfeer. Felgekleurde, flikkerende kerstverlichting en gezellige kerstliedjes heten ons welkom. We besteden een paar dagen in moderne shoppingmalls die Bangkok rijk is en bezoeken Wat Arun.
Fotoserie 44
Op het hagelwitte zandstrand van het tropische eiland Ko Samet vieren wij onze "witte kerst". Deze dagen doen we niet veel. We genieten van zon, zee, strand, het lekkere eten en de goede muziek.
Fotoserie 45
Op 29 december zijn we weer terug in Bangkok om oud en nieuw te vieren en de visa en vliegtickets voor Myanmar (Birma) te regelen. In de tussentijd wandelen we door Chinatown, bezoeken we tempels en kopen we illegale video cd's en mp3's. We brengen nog een bezoek aan Wat Phra Kaeo en de rest van het Grand Palace.
Fotoserie 46a
Fotoserie 46b
We maken een uitstapje naar Damnoen Saduak. Dit plaatsje is beroemd vanwege de drijvende markt die hier dagelijks wordt gehouden.
Fotoserie 47
Op 21 maart vliegen we met Lao Aviation van Luang Prabang naar Chiang Mai in Thailand. We zijn eerder in Chiang Mai geweest, dus hebben we alle tijd om te relaxen aan de rand van het zwembad van ons guesthouse. We gaan nog wel een paar keer naar de avondmarkt, waar echt van alles te koop is. Terug in Bangkok besteden we veel tijd aan "huishoudelijke karweitjes".
Fotoserie 89
Op het tropische eiland Koh Tao neemt Leo duiklessen en haalt zijn PADI-Open Water en PADI-Advanced Open Water. Tijdens het snorkelen komen we echter oog in oog te liggen met haaien! Tot overmaat van ramp moeten we ook nog eens op de blaren zitten.
Fotoserie 90
We vieren ons derde Nieuwjaar in vier maanden. Het Songkranfestival is in Thailand losgebarsten en we houden het niet droog.
Fotoserie 91