Laatste wijzigingen op de site (februari 2011)
In 2010 hebben we 3 mooie duikvakanties gehad. In april zijn we voor 3 weken naar Siddhartha Dive resort aan de noordkust van Bali geweest. Op de terugweg zijn we nog enkele dagen gestrand in Kuala Lumpur ivm de aswolk uit IJsland. In hartje zomer (tijdens het WK), vonden we een hele mooie aanbieding voor 15 dagen Brayka Bay resort in Marsa Alam (Egypte), die we niet konden laten lopen. In oktober zijn we naar een tropische droombestemming geweest: 16 dagen Eriyadhu resort op de Malediven, alwaar we prachtige duiken hebben gemaakt. De duiken op Manta-point met 8 manta's die de gehele duik rondzwommen was helemaal geweldig!

 

Fotoserie Malediven (2010)

Fotoserie Bali

Op zondagochtend 8 november 2009 zijn we in alle vroegte geland op het koude Schiphol na een duik- en relaxvakantie op het Amontillado-resort op het eiland Negros (Filippijnen). Op de terugweg zijn we nog een dagje in Hongkong geweest.

 

Het reisverslag is gepubliceerd.

Klik hier voor de fotoseries

Op Koninginnedag zijn we teruggekomen van onze duikvakantie op de Filipijnen. We verbleven twee weken op Magic Island bij Moalboal op het eiland Cebu. Rosalie heeft haar eerste twee PADI-duikbrevetten behaald en ik behaalde mijn Rescue- brevet.

Hierna reisden we door naar Malapascua Island. De onderwaterwereld is ook hier prachtig met zowel veel macroleven als grote vissen en andere diersoorten. We zagen diverse soorten haaien (oa. de Tresher sharks), grote vissen, sephia's, zeepaardjes, zeeslangen en prachtige koralen.

 

 

klik op de foto voor de eerste fotoserie Malapascua

Op 23 december 2008 is Leo teruggekeert van zijn rondreis door Zuid-Amerika. Rosalie reisde de eerste weken mee naar Ecuador en de Galapagos eilanden! Leo reisde vervolgens door naar Peru voor het vervolg van zijn rondje Zuid-Amerika (3 maanden).

Op 24 oktober startte de rondreis Zuid-Peru, Bolivia, Chili (met een internationale groep). Op 15 november was het vanuit Santiago de Chili meer 5 uur vliegen naar zijn droombestemming Paaseiland. Behalve een rondrit over het eiland om de mysterieuze beelden te zien heeft hij ook gedoken in kristal helder water!

Op 22 november startte in Buenos Aires (Argentinië) de rondreis Patagonië. De natuur en het de wildlife is indrukwekkend. Deze reis werd vervolgd via Uruagay en de prachtige watervallen van Iguassu. De laatste dagen nog even relaxen aan de stranden van Ilha Grande en Rio de Janeiro (Brazilië).

Op de nieuwe site Traveljunk.reismee.nl zijn gedurende de reis de verslagen en foto's gepubliceerd als eerste gepubliceerd. Binnenkort hoop ik de verslagen ook op traveljunkies.nl te publiceren..

Klik hier voor het Dag van dag programma

 

Gepubliceerde verslagen op Traveljunk.reismee.nl

Ecuador:

Peru:

Bolivia:

Chili:

 

Argentinië:

Chili vervolg:

Nieuwe verslagen worden binnenkort verwacht !

Argentinië vervolg

  • Buenos Aires (Madonna)

Uruguay:

  • Colonia
  • Montevideo
  • Salto

Paraguay:

  • Dagje shoppen in Paraguay

Brazilië:

  • Iguazu watervallen
  • Paraty
  • Ilha Grande
  • Duiken in Ilha Grande
  • Rio de Janeiro

Op maandag 10 maart zijn we teruggekomen van een heerlijke (duik)vakantie op de Filippijnen.
We verbleven in het prachtige, rustig gelegen en gastvrije Magic Island Resort op het eiland Cebu.

De eerste foto's zijn gepubliceerd!

Onze gezellige reisgenoten Ab & Dicky hebben
leuke videoclipjes opgenomen met hun fotocamera.

Klik hier om de eerste videoclip te bekijken !

Klik hier voor meer informatie..........

Westkust Canada (2007)
Op zaterdag 15 september zijn we teruggekomen van een rondreis door West-Canada. In ruim 3 weken bezochten we de Rocky-mountains en Vancouver-eiland. We genoten van de natuurschoon en de vele wilde dieren zoals beren, wolven, bevers, marmotten, herten, schapen, orca's, zeeleeuwen en zeehonden.

 

De verslagen zijn klaar en er zijn ook vele foto's gepubliceerd:

In de afgelopen tijd is er diverse malen gevraagd wanneer de reisverslagen Australië gepubliceerd gaan worden?
Er is goed nieuws: de laatste verslagen van onze wereldreis zijn nu te lezen !

Klik hier voor het verslagen overzicht (Australie)

 

We zijn vrijdag 8 juni teruggekomen van een weekje relaxen en duiken in
Brayka Bay
in Marsa Alam (Egypte).

Reisverslag Brayka Bay

Duikinfo Marsa Alam


Google earth - Brayka Bay

We hebben vele onderwaterfoto's gemaakt en er is een profesionele video gemaakt van onze duik in Marsa Abu Dabab.
(met grote schildpadden en een zeekoe).

Alle fotoseries Marsa Alam

Compilatievideo:
Hotel, duik op Marsa Abu Dabab,
dolfijnen en Elphinstone

Video: Best off the Red Sea


Wij zijn op zaterdag 24 februari 2007 teruggekomen van een fantastische vakantie op de Malediven. Wij verbleven op het Meemu atol in Hakura Club. Klik hier voor het reisverslag . We hebben bijna 500 (onderwater) foto's gepubliceerd Klik hier voor de fotoseries !
Het Meemu atol op de Malediven

Binnenkort reizen we af voor onze droomvakantie. We hebben een reis geboekt naar de Maladiven. We reizen vanuit Male met een watervliegtuig naar het Meemu Atol. Hier verblijven we 2 weken in een waterbungalow boven het koraalrif. Aangezien het Manta en Walvishaaien seizoen is hoop ik deze tijdens het duiken tegen te komen. Tijdens het snorkelen gaan we in ieder geval schildpadden, haaien en murenes zien. We hebben een nieuwe digitale camera met een onderwaterhuis gekocht zodat we eindelijk zelfgemaakte onderwaterfoto's kunnen geen maken.

In oktober 2006 hebben we gerelaxd, gesnorkeld en gedoken in Sharm el Sheik in Egypte. We verblijven in het Resort Pyramisa.

Klik hier voor een nieuwe pagina met duikinfo